license

license

Postby rpapa » Tue Apr 19, 2011 12:33 pm

does the KPSG autoimport use a scan license?
rpapa
Participant
 
Posts: 3552
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan

Re: license

Postby dkekesi » Fri Apr 22, 2011 6:29 am

I think any image entering KC uses a scan license no matter how it enters the system.
Best Regards,

Daniel Kekesi
DocSoft Hungary
Image
dkekesi
Participant
 
Posts: 2569
Joined: Thu Dec 08, 2005 12:56 am
Location: Budapest, Hungary

Re: license

Postby russell@centuryc.com » Tue Jul 05, 2011 11:57 am

It fires up Scan in the background, so yes it takes a station license. I'm sure it takes volume license as well.
Russell
russell@centuryc.com
Participant
 
Posts: 3374
Joined: Wed May 17, 2006 12:53 pm
Location: USA


Return to Product - Auto Import

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron