Multiple Instances of VRS Server?

Multiple Instances of VRS Server?

Postby » Thu Aug 02, 2007 1:36 pm

Does the crystal ball see support for multiple threads of VRS Server being able to be launched?

Thanks.

MikeB.
Participant
 
Posts: 380
Joined: Wed Dec 06, 2006 4:50 pm

Postby » Thu Aug 09, 2007 11:14 am

Any update on this? We scan about 36,000 pages an hour .. so we would need multiple servers to keep up with the load. Being able to run more than one instance of VRS server on a box would be a good thing.

Is there any limitation to the number of servers you can have running (on seperate boxes)?
Participant
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 09, 2007 11:09 am

Postby » Thu Aug 09, 2007 11:33 am

is the 36,000 bitonal or grayscale? VRS will need grayscale.
Participant
 
Posts: 3552
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan

Postby » Thu Aug 09, 2007 1:42 pm

They can be grayscale images. We have 3 Inotec SCAMAX 510 BD scanners.
Participant
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 09, 2007 11:09 am

Postby » Mon Sep 10, 2007 1:15 pm

Hey Guys,

Sorry for the delay in correspondence. I have forwarded the question along to Engineering and I will let you know what I hear back.


Regards,
Jimar

-----------------------------------------
Jimar G. Garcia, CDIA+
Kofax Professional Services Group
User avatar
Participant
 
Posts: 14
Joined: Mon Jan 08, 2007 2:34 pm
Location: Irvine, CA

Postby » Fri Dec 19, 2008 7:20 am

Any update on this it would be extremely useful for several opps I am working on.

Alex Woolfenden
Kofax UK
Sales - BPO
Participant
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 04, 2007 7:06 am


Return to Product - VRS Server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest