KC8 Station Licensing

KC8 Station Licensing

Postby mtjohn » Wed May 06, 2009 12:19 am

Could someone please confirm for me that If I have a single station running more than one module simultaneously (e.g. PDF Generator and Release), only one full station (KC7.x) or concurrent station license (KC8.x) is required...?

Also, in a client/server installation of KC, do the client workstations access the KC database directly...? So whatever connection settings are used in DBUtil to create and use a Standard SQL Server 2005 database during installation will also be used by the client workstations to run any of the KC modules.

Thanks in advance
Mark
mtjohn
Participant
 
Posts: 14
Joined: Sun Aug 20, 2006 9:02 pm
Location: Australia

Re: KC8 Station Licensing

Postby rpapa » Wed May 06, 2009 3:14 am

yes to both.

the settings for the database are saved in an xml file.
rpapa
Participant
 
Posts: 3552
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan

Re: KC8 Station Licensing

Postby mtjohn » Wed May 06, 2009 3:20 am

Okay, thanks.

Any idea which xml file it is...?
mtjohn
Participant
 
Posts: 14
Joined: Sun Aug 20, 2006 9:02 pm
Location: Australia

Re: KC8 Station Licensing

Postby rpapa » Wed May 06, 2009 3:51 am

Config\ACConfig.xml
rpapa
Participant
 
Posts: 3552
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan

Re: KC8 Station Licensing

Postby mtjohn » Wed May 06, 2009 3:42 pm

Thanks, much appreciated.
mtjohn
Participant
 
Posts: 14
Joined: Sun Aug 20, 2006 9:02 pm
Location: Australia


Return to Ascent Licensing and Configurations (EMEA)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron