export connector from capture

export connector from capture

Postby rpapa » Tue Feb 05, 2013 8:33 am

has anyone written an export connector that works for Capture and Expresss?

I'm trying to register the text connector, but I'm getting an error:
Could not register export connecter Text Export Connector.
Exception encountered: The setup script object could not be created
rpapa
Participant
 
Posts: 3541
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan

Re: export connector from capture

Postby Hando Penu » Wed Feb 06, 2013 12:02 am

Hi

I have used KC connector for Express.. And it's setup sis the registration without any problems... But later I encountered DLL Hell situation with VB6 components with that script that rendered it unusable...

Hando
Hando Penu
Participant
 
Posts: 344
Joined: Thu Jul 17, 2008 9:42 pm

Re: export connector from capture

Postby DavidCrewe » Thu Mar 07, 2013 10:35 am

I've had issues with older scripts written in VB6 in later version of Kofax Capture, and the KB article below helped in my case.

http://knowledgebase.kofax.com/faqsearch/results.aspx?QAID=13555

Might be worth a look just in case.

dave
David Crewe
DavidCrewe
Participant
 
Posts: 153
Joined: Tue Apr 29, 2008 2:24 am
Location: UK

Re: export connector from capture

Postby Hando Penu » Fri Mar 08, 2013 1:21 am

Hi!

I had some unsolvable problems with VB6 stuff... Those OCX file versions are critical.... And I could not find the ones, that worked together. I have working configuration in my laptop, but could not create one in customer's test environment. Probably as I had KC9 upgraded to KC10 + countless other apps that my have contributed to VB6 and ActiveX configration on my laptop
And there has also been need to move over some DLL's form KC, as they may be referenced from release scripts... Fortunately the log file is friendly and it lists the components there that are missing. And they MUST be in bin folder, not in release script folder.

Hando
Hando Penu
Participant
 
Posts: 344
Joined: Thu Jul 17, 2008 9:42 pm

Re: export connector from capture

Postby russell@centuryc.com » Mon Mar 11, 2013 12:25 pm

I seem to recall there's one DLL that needs to come from KC8. If you don't have that, then the old Release scripts won't work.
Russell
russell@centuryc.com
Participant
 
Posts: 3217
Joined: Wed May 17, 2006 12:53 pm
Location: USA

Re: export connector from capture

Postby rpapa » Mon Mar 11, 2013 3:38 pm

the text connectors from capture aren't supported under express.

what I did find out is that the KC9 text connector works (can at least register), but the KC10 text connector doesn't work (can't register).
rpapa
Participant
 
Posts: 3541
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan

Re: export connector from capture

Postby russell@centuryc.com » Mon Mar 11, 2013 4:07 pm

I wonder if it's due to the external field types in KC10. The script is looking to bind to something that Express doesn't have.
Russell
russell@centuryc.com
Participant
 
Posts: 3217
Joined: Wed May 17, 2006 12:53 pm
Location: USA


Return to Kofax Express General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest