Strange error when starting scan.exe

Strange error when starting scan.exe

Postby aadslingerland » Wed Nov 24, 2010 11:09 pm

Hello Forum,

One of my customers using KC8 has a strange error when starting the scan module. He receives an error dialog stating "error at loading of ippSP library" end "No DLLs were found in the Waterfal procedure".

Googling this text brought me to a product named Intel Integrated Performance Primitives. IMO this product has no relation to Kofax Capture 8 but i might be wrong about that... Any thoughts?
With Regards, Aad Slingerland
User avatar
aadslingerland
Participant
 
Posts: 299
Joined: Tue Sep 22, 2009 12:23 am

Re: Strange error when starting scan.exe

Postby russell@centuryc.com » Fri Nov 26, 2010 11:05 am

Just one station? If so, I'd be tempted to say something is messed up - perhaps at the OS level.

Of course, convincing them that it's not a Kofax problem could be difficult, unless you can find another app on that station that won't run.

How about antivirus/security software? Scan for malware?
Russell
russell@centuryc.com
Participant
 
Posts: 3217
Joined: Wed May 17, 2006 12:53 pm
Location: USA

Re: Strange error when starting scan.exe

Postby daniel.watson » Mon Dec 20, 2010 4:16 pm

Hi,

Did you find out what caused this?

Many Thanks
daniel.watson
Participant
 
Posts: 26
Joined: Wed Sep 10, 2008 10:19 pm

Re: Strange error when starting scan.exe

Postby aadslingerland » Sun Dec 26, 2010 5:38 am

[quote="daniel.watson"}Did you find out what caused this?[/quote]

No sorry... The computer was reinstalled by the customer and the problem disappaered
With Regards, Aad Slingerland
User avatar
aadslingerland
Participant
 
Posts: 299
Joined: Tue Sep 22, 2009 12:23 am


Return to Kofax Capture General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests