USing Kofak we have able to scanning in the remote machine

USing Kofak we have able to scanning in the remote machine

Postby subin » Wed May 03, 2006 9:36 pm

Hi all,
I have one query.In my project we want to scan a document through network means one scanner is connected to the network there we want to connect to that scanner and take the document from there.This feature is provided by Kofax.If yes means pls send the details.

Advance thanks
subin kumar
subin
Participant
 
Posts: 1
Joined: Wed May 03, 2006 9:29 pm

USing Kofak we have able to scanning in the remote machine

Postby dan.vanklaveren@kofax.com » Thu May 04, 2006 5:30 am

Kofax will be releasing a new product in early July that will solve your stated problem.

The name of the product is Document Scan Server and the product manager is Gil Quihuiz.

Contact Gil at gil_quihuiz@kofax.com for further information.
dan.vanklaveren@kofax.com
Participant
 
Posts: 41
Joined: Tue Dec 20, 2005 10:30 am

Re: USing Kofak we have able to scanning in the remote machine

Postby rpapa » Mon May 08, 2006 12:09 pm

subin wrote:Hi all,
I have one query.In my project we want to scan a document through network means one scanner is connected to the network there we want to connect to that scanner and take the document from there.This feature is provided by Kofax.If yes means pls send the details.

Advance thanks
subin kumar


Ricoh has a Network Twain Scanners available.
rpapa
Participant
 
Posts: 3546
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan


Return to Kofax Capture General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 6 guests