Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Postby » Thu Oct 13, 2011 12:10 am

Hi

How should I install Fujitsu OEM VRS (VRS 4.5) and Kofax Capture 10 (VRS Elite)?

I guess you can not install OEM VRS at the top of KC10 as newer version of VRS is already installed.

Any proven methods?

Regards
Sami
Participant
 
Posts: 42
Joined: Fri Feb 03, 2006 3:46 am
Location: Hellsinki / Finland

Re: Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Postby » Thu Oct 13, 2011 3:07 am

I figure this out using legendary Trial and Error method.

Install Fujitsu OEM VRS 4.5 first, than install Kofax Capture 10. If you do this in reverse order scanning will not work at all.
Participant
 
Posts: 42
Joined: Fri Feb 03, 2006 3:46 am
Location: Hellsinki / Finland

Re: Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Postby » Fri Oct 14, 2011 3:49 pm

The rule that I've found always works is to install the older product first and work your way to the newer one. That simple rule has worked well for me - regardless of the version of VRS or Capture.

For some models there's a shortcut, but the above rules always works.
Russell
Participant
 
Posts: 3374
Joined: Wed May 17, 2006 12:53 pm
Location: USA

Re: Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Postby » Tue Nov 22, 2011 4:42 am

I lost my BBH OEM license after upgrading installing KC 10.

Found out the hard way I had to install KC 10 using the /novrs switch
Participant
 
Posts: 3552
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan

Re: Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Postby » Tue Nov 22, 2011 7:39 pm

rpapa wrote:I lost my BBH OEM license after upgrading installing KC 10.


For what product? If it's for the old 8000 + with the 1700 card, absolutely.

For the newer stuff, I suspect it has more to do with licensing in Elite/V5. I don't think there's any automatic upgrades anymore like there used to be. I'm still trying to determine what products come with a OEM V5 VRS license.
Russell
Participant
 
Posts: 3374
Joined: Wed May 17, 2006 12:53 pm
Location: USA

Re: Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Postby » Wed Nov 23, 2011 12:23 am

Hi!

As KC10 comes with VRS5, You have to use /NOVRS switch to use OEM VRS4 licenses. OEM VRS4 license is not valid for VRS5. You can buy an upgrade to VRS5 if needed.

Correct sequence:
1. Install OEM VRS
2. Patch it to latest version
3. Install KC10 with NOVRS switch

Hando
Participant
 
Posts: 362
Joined: Thu Jul 17, 2008 9:42 pm

Re: Fujitsu OEM VRS & Kofax Capture 10

Postby » Mon Nov 28, 2011 7:17 pm

russell@centuryc.com wrote:
For what product? If it's for the old 8000 + with the 1700 card, absolutely.

For the newer stuff, I suspect it has more to do with licensing in Elite/V5. I don't think there's any automatic upgrades anymore like there used to be. I'm still trying to determine what products come with a OEM V5 VRS license.


Truper 3200. Tech support told me to uninstall then install vrs 4.5 oem with no vrs switch.

KC 10 is certified to run with vrs 4.5 sp1
Participant
 
Posts: 3552
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:00 pm
Location: Livonia, Michigan


Return to VRS General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests