Licensing error

Ascent Capture Internet Server

Licensing error

Postby Azir » Mon May 17, 2010 4:50 am

The remote site on our ascent capture installation has stopped working.

The following message appears on the machine running the aci service.

the following error message appears in the event log

Event Type: Error
Event Source: Ascent Capture Service
Event Category: None
Event ID: 0
Date: 17/05/2010
Time: 12:47:41
User: N/A
Computer: ####
Description:
Server Version: 7.50.710, TID: 00000000-0000-0000-0000-000000000000, Remote Site: ####, ####, 7.50.710, [109] AcisConfiguration: Unable to assign profile "(Default)" to the remote site "####" because you do not have sufficient station licenses of the type "Full Station". The (None) profile has been assigned instead., at Kofax.ACIS.ACISConfiguration.AcisProfileManager.AssignProfileToSite(IAcisSiteProfile oNewProfile, IAcisRemoteSiteInfo oSite, Boolean bThrowIfNoneProfileAutoAssigned)
at Kofax.ACIS.ACISConfiguration.AcisProfileManager.GetACISRemoteSiteInfo(IACIRemoteInfo oInfo)
at Kofax.ACIS.ACIService.ACIServerConnection.GetAdminData(IACIRemoteInfo oInfo, Int32 nACISAdminRevision, DateTime dtmCurrentUTC)

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

I have tried disabling the ACI service, deleting the profiles within the admin module but to no avail.

Within the license manager the remote site license always shows as in use, is this correct? I would have assumed that after disabling the aci service the license would become avaiable.

Any help on this problem would be appreciated.

Thanks

Azir
Azir
Participant
 
Posts: 9
Joined: Tue Feb 27, 2007 8:12 am
Location: Bristol

Return to Network Server General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest