Error converting to remote Site Kofax 8 SP5

Ascent Capture Internet Server

Error converting to remote Site Kofax 8 SP5

Postby aviall » Wed Feb 23, 2011 12:11 pm

I open the batch manager and enter the url then get the following error:


Guid should contain 32 digits with 4 dashes (####-####-####-####-####)




Anyone seen this before?


Thanks in advance for your help
aviall
Participant
 
Posts: 34
Joined: Tue Oct 30, 2007 1:24 pm

Re: Error converting to remote Site Kofax 8 SP5

Postby ejdolski » Fri Feb 25, 2011 6:07 am

Check out KB article #13466. When I saw it, it was usually caused by having more than 1 GUID associated one of your sites. On your Central Site database (KCSystem) look within the ACISCFailoverSite for multiple GUID's for the site name. Check which one is the current one via the ACDeployUtil.exe, delete the one(s) that is not current. Check the AcisCSite table for multiple GUID's as well, delete the inactive one again. There should be no need to reinstall your system. If that doesn't work, I think you might have a to check the local (Remote site) Database for multiple GUID's. If you are using the default Kofax supplied database, you will need to call support to do this as they have the username and password.
ejdolski
Participant
 
Posts: 24
Joined: Wed Jan 27, 2010 12:36 pm
Location: Stevens Point, WI

Re: Error converting to remote Site Kofax 8 SP5

Postby aviall » Fri Feb 25, 2011 6:53 am

Thanks! I will give it a shot.
aviall
Participant
 
Posts: 34
Joined: Tue Oct 30, 2007 1:24 pm


Return to Network Server General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest